1.0

The most important step of all is the first step.” – Blake Mycoskie

Waar begin je dan als thirtysomethingjarige met je verhaal als je al een hele geschiedenis achter je hebt? Ik hoor je denken “Ja, bij het begin ezel.” en dat klopt, maar ik bereid je nu maar alvast voor.. het zal hier van hot naar her gaan, want ik ben zo chaotisch als de pest (maar wel een heel leuk mens uiteraard).

Anyway.. het begon ergens in 198nogwat. Ik werd geboren met knalzwarte haren, maar was binnen een maand zo wit als een spook, I kid you not. Wit werd blond, toen weer een keer donker, toen asgrijs, toen weer blond en nu blond met af en toe een grijze haar er tussen. Ik ben er zelf nog niet zo mee bezig, maar ik zat laatst bij een vriendin aan de wijn (dat gebeurd met regelmaat) en toen trok ze mijn hoofd soort van over tafel en trok ze er met veel bombarie een grijze haar uit. Ehh.. bedankt denk ik?

Mijn vriendinnen zullen trouwens regelmatig voorbij komen, want ik zie ze soms nog vaker dan mijn eigen schaduw. Soms voor een theetje op dinsdagavond of een koffie welke verandert in wijn op de zaterdagmiddag en waar ik vervolgens of op de bank gelegd word of thuis kotsend naast de wc word gelegd door een mannelijke bezoeker. Het kan allemaal in mijn leven.

Het is in ieder geval een heerlijke bende van ellende soms, maar meestal vreugde. Je gaat het allemaal mee maken hier ;).

BUCKLE UP AND ENJOY

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *